Urmărit internațional depistat în FRONTIERA

Urmărit internațional depistat în FRONTIERA

 Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și reținut un bărbat cu dublă cetățenie româno-maghiară, urmărit internațional, care era căutat de către autoritățile din Danemarca, pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Ieri, 29 decembrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din țară, numitul Ioan S., cu dublă cetățenie româno-maghiară, în vârstă de 27 de ani, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Opel.

În urma verificărilor efectuate pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile din Danemarca au emis în data de 27.12.2016, un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ