Urmărit internaţional pentru trafic de ființe umane, viol precedat de sechestrare și exploatarea prostituției, prins în Baia Sprie!

arestÎn urma unei acţiuni organizate, poliţiştii maramureşeni au identificat un bărbat pe numele căruia era emis mandat european de arestare. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului Urmăriri, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie, au întreprins activităţi specifice pentru depistarea şi identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii. Astfel, ei au identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Baia Sprie, pe numele căruia era emis mandat european de arestare de autorităţile judiciare din Belgia.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de fiinţe umane în vederea exploatării în scop de prostituţie cu circumstanţe agravante, viol precedat de sechestrare, detenţie arbitrară, ameninţare cu moartea şi exploatarea prostituţiei prin mijloace violente, fapte prevăzute de codul penal belgian.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a dispus reţinerea pentru 24 de ore iar ulterior, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.