Urmează întâlnirea cu Mureşul, la Târgu Mureş

De la Braşov, HCM Baia Mare a mers la Târgu Mureş, acolo unde mâine, de la ora 14.00, campioana României întâlneşte Mureşul Târgu Mureş cu prilejul etapei a şasea din Liga Naţională.

Băimărencele au pierdut în etapa precedentă partida de la Braşov, jucată în compania Coronei, la scorul de 28-29. Şi echipa din Târgu Mureş a rămas fără puncte după etapa anterioară,  Mureşul pierzând cu 25-28 meciul cu Unirea de la Slobozia. HCM-ul a adunat 12 puncte, cu care ocupă locul 3. Mureşul nu a obţinut deocamdată niciun punct şi este pe ultima poziţie de ierarhie.

„Întâlnim o echipă destul de modestă, care a promovat din Divizia A. Dar partida trebuie tratată 100% profesionist pentru că meciurile se câştigă pe teren: nici în afara lui şi nici prin simpla valoare a lotului”, a declarat Costică Buceschi.

Şi, apropo de lot, dintre jucătoarele care au făcut deplasarea Laura Oltean, Luciana Marin şi Elena Gjorgjijevska se confruntă cu probleme de sănătate şi sunt incerte pentru meciul de mâine. Partida va fi abritrată de Laszlo Gal (Harghita) şi Silviu Savu (Argeş). Observator a fost delegat C. Milcu (Mehedinţi).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.