Vacanţă pentru toţi copiii! – prima măsură adoptată, de 1 iunie, de Guvernul Copiilor

PONTADe mâine – vacanţă pentru toţi copiii! Este prima măsură adoptată, de 1 iunie, de Guvernul Copiilor. Palatul Victoria şi-a deschis porţile pentru cei mici, iar în sala de şedinţă, în locul miniştrilor s-au aşezat elevi din mai multe şcoli bucureştene. Fiecare şi-a luat rolul în serios, de la ministrul Sportului, până la cel de prim-ministru.

Postul de prim-ministru a fost cel mai disputat. Primul care s-a aşezat pe scaunul de premier a fost Tudor. Apoi linca i-a luat locul.Şi ceilalţi miniştri şi-au luat rolul în serios, unii mai hotărâţi, alţii – mai timizi.Sosirea premierului Victor Ponta a transformat şedinţa de guvern într-o adevărată şedinţă foto.

Sala unde de obicei se semnează acorduri şi se primesc oaspeţi a devenit, în câteva clipe, cel mai bun teren de joacă şi de dans. Iar Palatul Victoria a fost, de 1 iunie, Palatul Copiilor.

Copiii au condus duminică, de ziua lor, şedinţa de Guvern de la Palatul Victoria, unde au decis ca luni să aibă vacanţă, transmite Agerpres.

„A fost cea mai frumoasă şedinţă de până acum. Din păcate, este doar o dată pe an. Asta e, ce să facem. Mă bucur foarte mult că vin atâţia copii şi, dacă vremea este frumoasă, sper să fie cât mai mulţi copii azi care să se bucure'”, a spus prim-ministrul Victor Ponta, după şedinţa „Guvernului copiilor”.

Guvernul şi-a deschis porţile pentru copii, de 1 Iunie, la Palatul Victoria organizându-se pentru cei mici concursuri de dans, facepainting, spectacole de teatru.

PONTA1100 de elevi merituoşi din câteva şcoli bucureştene au format „Guvernul copiilor” în prezenţa premierului, a ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, dar şi a altor membri ai Executivului.

Înainte de venirea premierului, Remus Pricopie le-a explicat copiilor cu ce se ocupă fiecare ministru al cărui loc l-au ocupat la masa Guvernului.

Victor Ponta: A fost cea mai frumoasă şedinţă de până acum. Din păcate, e doar o dată pe an. Asta e, ce să facem? Nu, mă bucur foarte mult că vin atâţia copii şi, dacă şi vremea e frumoasă, sper să fie cât mai mulţi copii, azi, care să se bucure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.