Val de accidente BIZARE în MARAMURES

Val de accidente BIZARE în MARAMURES

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Pericol neprevăzut în pasul Gutâi

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi ieri la ora 17.00, despre faptul că un brad a căzut pe o ambulanță care se deplasa DN. 18., în pasul Gutâi.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că ambulanţa se deplasa dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmaţiei şi transporta un pacient în vârstă de 67 de ani. În urma incidentului persoanele aflate în ambulanţă nu au suferit leziuni, incidentul soldându-se doar cu avarii la auto.

La faţa locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani care exploata masă lemnoasă în cantonul 8 Gutâi, având autorizaţie de exploatare emisă de Ocolul Silvic Mara. Conform relatărilor acestuia, bradul pe care l-a tăiat, fiind putred la cioată, s-a răsturnat pe carosabil, lovind autoturismul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

S-a răsturnat cu autoturismul pe un drum forestier

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Poienile de sub Munte a scăpat uşor după ce autoturismul pe care-l conducea pe un drum forestier din zona numită Micelaş, de pe raza comunei, s-a răsturnat.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina cercetează acum împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă verificările efectuate au stabilit că autovehiculul implicat în accidentul rutier nu este înmatriculat.

În cauză se afectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere  în circulaţie sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.