Valeriu Zgonea: Am votat pentru un președinte care să ne unească, care să fie mediator

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, declară că a votat pentru un președinte care să unească românii, un președinte mediator.

„Am votat azi pentru sfârșitul unui ciclu de 10 ani de dezbinări, ură și scandaluri, pentru un președinte care să ne unească, pentru un președinte care să fie mediator, care să fie capabil ca pe noi, toți, din diferite clase ale societății românești, să ne aducă la aceeași masă, să ne împingă înainte ca popor, ca țară, fără să nu fie certat cu cetățenii sau cu instituțiile statului. Am votat pentru un președinte care să mă reprezinte cu cinste și cu onoare la Bruxelles, la Washington și în orice capitală a Europei sau a unui stat euro-atlantic, care să îmi asigure un spațiu de securitate, de prosperitate pentru mine, pentru prietenii mei și pentru familiile lor și pentru toți cetățenii României”, a afirmat Zgonea duminică, la ieșirea de la urne.

Președintele Camerei Deputaților a mai afirmat că îi îndeamnă pe toți cetățenii să meargă duminică la vot și să voteze pentru bunăstarea și pentru viitorul lor și al familiilor lor.

„Îi îndemn pe toți românii să iasă la vot și să voteze pentru bunăstarea, pentru viitorul lor și al familiilor, pentru o țară cu adevărat europeană. Să ne dea Dumnezeu să avem 5 ani de liniște și de progrese”, a spus Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților a votat duminică, împreună cu soția, la secția 166 din Craiova.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.