Vânătoarea de la Balc: Premieră la tradiționala vânătoare de mistreți

vanatoare_39265500Cei mai bogați oameni din țară și din Europa s-au reunit la Balc, pentru a lua parte la tradițională vînătoare de la Balc, care se desfășoară sâmbătă și duminică pe domeniul lui Ion Țiriac, din județul Bihor. Este pentru prima dată când această vânătoare are loc înainte de Anul Nou și nu în luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat până acum, potrivit romaniatv.net.
 Oaspeții au ajuns încă de vineri seară și s-au bucurat de un ospăţ tradiţional, cu sarmale şi ţuică, iar sâmbătă, au participat la două partide de vânătoare, ultima urmând să fie organizată, duminică dimineață.

O altă noutate a acestei vânători au fost câinii cu GPS, pentru a putea fi găsiţi mai uşor şi pentru a nu li se pierde urma.Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Dailer-Chrysler, Frantz Rauch, cel mai mare producător de sucuri din Europa sau Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului auto, dar și prințul Dimitrie Sturza s-au numărat printre invitaţii prezenţi. Au fost şi absenţi. Printre aceştia s-a numărat Georges Marsan – primarul din Monte Carlo, dar şi Elan Schwartzenberg.

Mistreţii împuşcaţi vor fi donaţi unor case de bătrâni şi orfelinate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.