Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean a fost validat în funcția de consilier județean!

prima-sedinta-de-consiliu-judetean-noua-formula1342165060Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean a fost validat în funcția de consilier județean!

Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost validat azi, 1 iulie, în funcția de consilier județean, acesta înlocuindu-l pe fostul consilier Lupu Horj, care a demisionat.  Potrivit unei adrese primite de la Agenția Națională de Integritate (ANI), Vasile Pop îndeplinește condițiile pentru a fi consilier județean, el neaflându-se în niciun conflict de interese. Vasile Pop și-a ocupat locul în sală după ce a depus jurământul în noua funcție de ales județean. Vasile Pop a candidat la alegerile locale din 10 iunie 2012 pe lista de consilieri județeni USL, din partea PSD, fiind înscris pe locul 23.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea s-a declarat încântat de faptul că, în plenul CJ Maramureș, candidatura doctorului Vasile Pop a fost validată cu unanimitate de voturi. ”Începand de astăzi, prin prezența în rândurile consilierilor județeni a domnului doctor Pop Vasile, Consiliul Județean Maramureș câștigă un om de valoare și multă seriozitate! Mulțumesc mult tuturor consilierilor județeni care au votat în unanimitate validarea domnului consilier Pop Vasile! Felicitări!”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Pe această cale, și redacția ”Maramureș Jurnal” îi transmite doctorului Vasile Pop, proaspăt consilier județean, cele mai calde și sincere felicitări, cu convingerea că va lua cele mai bune decizii pentru județ, la fel cum face și din calitatea de medic și director medical al celui mai mare spital din județ.

 

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Om de valoate , pentru acest judet , o minunatie , un om integru cu capul pe umar , merita si mai mult , dar asta e , nu poate de catei , MUKTA BAFTA domnul doctor , santeti cu adevarat pentru acest judet , is cinvins ca luptati , fara doar si poate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.