Verdict final în cazul Telepatia. Dan Voiculescu rămâne în închisoare

voiculescuCererea de anulare a pedepsei de 10 ani primite de Dan Voiculescu în dosarul ICA a fost respinsă, marţi, de un complet de divergenţă al Curţii de Apel Bucureşti.

 Trei judecători au făcut parte, marți,  din completul de divergență al CAB, respectiv Dan Lupaşcu, Isabellle Tocan şi Corina Cornelia Dăescu.

În decembrie, Lupaşcu şi Tocan nu au putut să cadă de acord asupra unei decizii privind contestaţia, astfel că a fost format completul de trei judecători.

Judecătoarea Corina Cornelia Dăescu, intrată în completul de divergenţă alături de Lupaşcu şi Tocan, a fost  cel de-al treilea judecător care a înclinat  balanţa în vederea respingerii cererii de anulare a pedepsei de 1o ani a lui Dan Voiculescu.

La judecarea pe fond a cererii lui Dan Voiculescu, avocatul acestuia, Gheorghiţă Mateuţ, a cerut anexarea la dosar a înregistrărilor şedinţelor de judecată în dosarul ICA, întrucât, susţinea apărătorul, se va putea observa comportamentul completului, „care fost constant de rea-credinţă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.