Vești bune pentru DN 18, tronsonul Moisei-Iacobeni! Se semnează contractual de lucrări pentru reabilitarea primelor două loturi!

reabilitare DN18`Vești bune pentru DN 18, tronsonul Moisei-Iacobeni! Se semnează contractual de lucrări pentru reabilitarea primelor două loturi!
”Mâine urmează să vină în Borșa o delegație a CNADNR, pentru semnarea contractelor de lucrări privind reabilitarea primelor două loturi din DN 18, tronsonul Moisei-Iacobeni. Tot mâine vom afla și când urmează deschiderea șantierului de reabilitare. Sperăm cât mai curând”, a anunțat deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta.

Și primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș, care va fi gazda acestui important moment s-a declarat încântat de faptul că, după lungi așteptări, lucrările pe DN 18 chiar demarează. ”Contractul va fi semnat la Primăria Borșa, la ora 13.00, în prezența secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, a directorului general al CNADNR, Narcis Neaga, a deputaților de Borșa, Nuțu Fonta și Gheorghe Șimon, precum și a vicepreședintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Este o zi important pentru Borșa, pentru Moisei și pentru Iacobeni, o zi pe care o așteptăm de multă vreme. Așteptăm cu interes să vedem utilajele în acțiune”, a declarat și primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș.
Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.