Vești bune pentru toți bugetarii. Se întâmplă de la 1 Martie.

De la 1 iulie 2017, se vor acorda vouchere de vacanță pentru bugetari, în valoare de 1.450 de lei, a anunțat joi ministrul Turismului.

Ministrul Turismului a spus că, așa cum este prevăzut în programul de guvernare, voucherele de vacanță pentru bugetari vor intra în vigoare pe 1 iulie 2017.

„Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la 1 iulie. La ora actuală, în lege sunt trecute șase vouchere de vacanță, fiecare având valoarea unui salariu minim pe economie. Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta. Un singur voucher, având valoarea salariului minim pe economie, și anume 1.450 de lei”, a spus șeful de la Turism, potrivit Agerpres.

Preşedintele Confederaţiei Sindicale “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, anunța pe 25 ianuarie că acordarea voucherelor de vacanţă se va proroga doar până la 1 iulie, apoi fiecare bugetar va primi câte un astfel de voucher care va avea valoarea unui salariu minim net garantat, de 1.450 lei. Declarațiile au fost făcute în urma discuțiilor avute în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finanţelor.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.