Vești IMENSE pentru BUGETARI! Vezi de ce vor beneficia de la 1 ianuarie 2019

Anunț important pentru cei care lucrează la stat. Guvernul condus de Viorica Dăncilă a luat decizia mult-așteptată de toți bugetarii.

Executivul a aprobat un proiect de hotărâre potrivit căruia aceștia vor avea mai multe beneficii începând de anul viitor. Acesta vine și cu o noutate.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a aprobat, joi, un proiect de hotărâre care vizează toți bugetarii. Executivul a făcut mai multe modificări în ceea ce privește banii de cazare și decontarea transportului, iar toți cei care lucrează la stat trebuie să știe noile reguli!

Este vorba despre bugetarii delegați. În această categorie intră foarte mulți angajați, de la funcționari publici, la polițiști și militari.

Potrivit documentului aprobat recent de Executiv, bugetarii detașați/delegați sau care se deplasează în afara localității unde muncesc de obicei în interes de serviciu vor avea decontate cheltuielile de transport.

Noutatea vine, însă, în ceea ce privește autoturismul folosit de angajații care lucrează la stat. Le vor fi decontate cheltuielile de transport indiferent dacă vor merge cu mașina proprie sau mașina altcuiva. Regulile se vor aplica de la începutul anului viitor.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.