Vezi când se termină Centrul de promovare turistică din Borșa și cum va arăta Casa de Cultură după renovare!

casa cultura BorsaVezi când se termină Centrul de promovare turistică din Borșa și cum va arăta Casa de Cultură după renovare!

”Centrul Național de informare și promovare turistică din Borșa prinde contur. Investiția cu o valoare de 136.000 euro, finanțată din fonduri europene, prin Autoritatea Națională pentru Turism, are dată de finalizare 30 septembrie 2015. Săptămâna viitoare vor începe lucrările și la Casa de Cultură din Borșa”, se anunță pe pagina de Facebook a Primăriei orașului Borșa.

centru informare borsaÎn 15 iulie, primarul orașului, Sorin Ion Timiș anunța, plin de mândrie, că s-a semnat procesul verbal de predare-primire a amplasamentului Casei de Cultură, acesta  fiind unul dintre cele mai importante proiecte pentru oraș. ”Lucrările de reabilitare propriu-zise vor începe săptamâna viitoare!”, a declarat edilul Sorin Ion Timiș.

Asta se explică prin faptul că Borșa este condusă de oameni gospodari, care știu să facă administrație, iar orașul este cu adevărat unul european.

 

Amalia Babici Man

Loading...

2 COMENTARII

  1. Un proiect hidos aceasta casa de cultură….chiar au rămas borsenii atât de inapoiati ? Una e să construiești o clădire tradițională, alta sa ridici una moderna, dar aceasta nu se încadrează decât temporal undeva, respectiv în anii 70… păcat de bani

  2. foarte frumos,chiar imi place de dl primar din Borsa ca isi da interesu si face o gramada pentru oras si nu in ultimul rand pentru populatia acestui oras…trebuie sa-i multumeasca oamenii pentru cate le-o facut…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.