VEZI care au fost priorităţile fostului viceprimar Țâgârlaș pentru oraşul Baia Mare. Ce birou a vrut să ocupe şi cu ce maşină s-a plimbat!

VEZI care au fost priorităţile fostului viceprimar Țâgârlaș pentru oraşul Baia Mare. Ce birou a vrut ocupe şi cu ce maşină s-a plimbat!

Cristian Niculescu Țâgârlaș nu mai este de ieri, 6 februarie consilier cu atribuții de viceprimar.

În cele cinci zile cât a deținut funcția avocatul a înregistrat câteva priorități pentru orașul care, susține el, s-a luptat și la alegerile locale din iunie 2016.

Văzut în Primăria Baia Mare, Cristian Niculescu Țâgârlaș și-a stabilit lista de priorități care trebuie rezolvate la nivel administrativ.

Acestea au fost:

– în prima zi de mandat, avocatul s-a urcat în Audi-ul A6 achiziționat de fostul edil Cristian Anghel și refuzat de primarul ales Cătălin Cherecheș -primul drum făcut cu A6-le, chiar dacă normal ar fi fost să își stabilească traseul pe unul dintre șantierele orașului, Țâgârlaș s-a dus la … mall să ia masa.

– Ziua următoare, Cristian Niculescu Țâgârlaș a vrut să scoată toate lucrurile din biroul primarului ales, Cătălin Cherecheș.

A dorit astfel să se instaleze pe scaun de primar. Imediat ce a fost demis din funcție prin votul colegilor din Consiliul Local, avocatul autoproclamat cel mai bun avocat din Maramureș, a rămas cu buza umflată cu cel mai scurt mandat din administrația băimăreană.

După cele 9% procente reușite la alegerile locale, Cristian Niculescu Țâgârlaș și-a mai trecut în dreptul său o nereușită pe lista rușinii.

credit foto:actualmm.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.