Vezi care sunt restricţiile care intră în vigoare după ridicarea carantinei în Baia Mare. Ce nu mai avem voie să facem

Vezi care sunt restricţiile care intră în vigoare după ridicarea carantinei în Baia Mare. Ce nu mai avem voie să facem

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Rata de incidenta este 3,97 astazi in municipiul Baia Mare. In aceste conditii, nu se deschid cinematografele, nu se organizeaza spectacole si concerte, inclusiv cele de tip drive-in.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în aceste spații ( se desfasoara în sistem take-away sau catering).

Se permite activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisa. Rămân deschise terasele pana la ora 21.00.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.