Vezi ce șantiere sunt în lucru în Borșa

lucrari borsa2Vezi ce șantiere sunt în lucru în Borșa

Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa a declarat că, în prezent, în oraș sunt mai multe șantiere în lucru coordonate de administrația locală. Astfel, se lucrează la reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură, la construirea unei platforme de colectare a deșeurilor voluminoase și relocarea deșeurilor de la groapa de gunoi din 9 Mai.

Totodată, este în lucru amenajarea curții si poarta de intrare la Liceul din Borșa, precum și construirea unui teren de sport cu gazon artificial, nocturnă și tribună pentru spectatorii care vor veni în curtea unității școlare.

lucrari borsa1”Ne ocupăm de reorganizarea transportului public din Borșa și amenajarea de noi stații de călători, concomitent cu reparații și amenajarea drumului de acces pentru zona Suhorca. Totodată, avansăm și în ceea ce privește construirea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică a orașului Borșa. În această perioadă se înlocuiesc stâlpii și rețeaua de alimentare cu energie electrică în zonele Runc, Suhorca, Cercănel și Complex”, a declarat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș. Edilul a mai arătat că o altă activitate privește amenajarea potecii, curățarea zonei și amenajarea locurilor de popas la obiectivul turistic Cascada Cailor.

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.