Vezi filmul tragediei de la BORSA! Urmărire ca-n filme şi o aventură cu final nefericit

Vezi filmul tragediei de la BORSA! Urmărire ca-n filme şi o aventură cu final nefericit

Oraşul Borşa a fost zguduit în seara zilei de luni, 7 ianuarie, de o faptă cutremurătoare. Un bărbat din oraş a fost înjunghiat de soţul amantei sale.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Totul s-a petrecut foarte repede, victima decedând la numai aproximativ o oră după altercaţie. În final, autorul a fost reţinut şi transportat la Psihiatrie. Vorbim despre prima crimă produsă în Maramureş, în anul 2019.

Totul s-a întâmplat foarte repede

Crimă oribilă în oraşul maramureşean Borşa. Un tânăr în vârstă de 34 de ani, Florin Danci, zis Tioară, a fost înjunghiat mortal. Motivul a fost legat de o femeie. Abominabila faptă s-a produs pe fondul geloziei, pe strada Borcutului din Borşa. Criminalul ar fi avut unele bănuieli cu privire la aventura soţiei sale, spun unele surse, motiv pentru care, în seara zilei de 7 ianuarie, a mers în urmărirea femeii. Acesta ar fi văzut că nevasta lui s-ar fi urcat în autoturismul lui Tioară, după care, cei doi amanţi s-au deplasat către casa bărbatului, potrivit informaţiilor existente. Nu ştiau că în spatele lor s-ar afla şi soţul înşelat. Când a văzut că maşina s-a oprit pe strada Borcutului, cuprins de furie, autorul l-ar fi înjunghiat pe adversarul său cu o şurubelniţă. După încăierare, victima a reuşit să urce în maşină şi să mai parcurgă o distanţă cu maşina, oprindu-se într-un gard, spune gura lumii. La scurt timp după ora 19.00, în urma unui apel la 112, un echipaj de prim ajutor s-a deplasat la locul indicat, preluând victima. Aceasta se afla în stare gravă. Rănile suferite au fost atât de grave, încât au fost incompatibile cu viaţa. Astfel, la puţină vreme după ora 20.00, medicii au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului.

Criminalul, internat pentru expertiză psihiatrică

Autorul, I.Ş., de o vârstă apropiată cu a victimei, a încercat să scape, însă a fost prins pe raza oraşului Borşa, în jurul orei 22.00. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, cel care are competenţe în astfel de fapte grave, comise cu violenţă extremă. S-a luat decizia transportării suspectului la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru a i se face o expertiză psihiatrică.
“Barbatul banuit de comiterea faptei a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii expertizei psihiatrice. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures”, a precizat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures. Personalul de specialitate va hotărî dacă autorul a fost în toate facultăţile mintale atunci când a comis abominabila faptă. “Este o procedură standard în astfel de situaţii. Ea se aplică minorilor şi adulţilor care au comportament suspect. S-a întocmit o comisie, care va audia suspectul. Se va stabili dacă are un trecut de afecţiuni psihiatrice şi dacă a avut discernământ atunci când a comis fapta. Dacă a avut discernământ, el îşi va ispăşi pedeapsa în închisoare. Dacă nu, el va fi internat într-o clinică de specialitate. El se află deja (n.red. – marţi dimineaţă) la audieri. Procedura de expertizare poate dura o singură zi sau mai mult. Termenul legal este de 30 de zile”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Petru Stan, şeful Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

O poveste dezbătută pe la colţuri

Conform unor surse, atât victima, cât şi autorul crimei, ar fi recidivişti. De altfel, şi fratele autorului s-ar afla în continuare în închisoare. Tocmai de aceea, localnicii din Borşa vorbesc mai mult cu jumătate de gură despre tragedia petrecută în seara de Sfântul Ioan. Însă, cert este faptul că oamenii vorbesc despre protagoniştii altercaţiei ca fiind implicaţi în celebrul dosar “Buldozerul”. În plus, borşenii spun că criminalul ar fi fost orbit de furie, după ce a aflat că soţia sa, cu aceleaşi iniţiale ca şi suspectul, ar avea o aventură cu Tioară. Se spune că i-ar fi surprins tocmai când se aflau în maşina amantului. Iar momentul în care s-a dat jos din maşină l-a costat viaţa, întrucât soţul înşelat i-a aplicat mai multe lovituri în piept. Aşa s-a consumat scandalul, care s-a sfârşit tragic. Aşteptăm un punct de vedere oficial din partea anchetatorilor, în acest caz! Nu este prima dată când putem consemna prima crimă în judeţ, în primele zile ale anului. În data de 4 ianuarie 2017, şeful de post din Vişeu de Jos a fost asasinat de doi tineri recidivişti din localitate. S-a întâmplat, aşadar, tot în extremitatea estică a judeţului.sursa:axanews.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.