VEZI Mărturia care schimbă totul în Dosarul Microsoft, va fi o Răsturnare SPECTACULOASĂ!

microsoftLaura Codruța Kovesi, șefa DNA, a recunoscut că Dosarul Microsoft este cel mai important dosar de după Revoluție în care sunt anchetate fapte de corupție.

Însă, o dezvăluire făcută de un fost secretar de stat, poate schimba totul în acest caz. Constantin Teodorescu, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a declarat ca ministrul Iuliu Winkler a fost vizitat, in 2007, de ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, la sediul Ministerului Comunicatiilor.

Teodorescu, prezent la intalnire, a precizat ca ambasadorul Taubman i-a transmis lui Winkler doua chestiuni pe care oficialul american parea ca le considera de maxima importanta, printre care si urgentarea platilor catre Microsoft.

„Eu, nimerindu-ma in minister in perioada respectiva, l-am secondat pe domnul ministru la intalnire care, pe langa diverse discutii, unele legate si de anumite activitati ale FBI in cooperare cu Politia Romana legate de fraude informatice facute de niste tineri romani, care au pus Romania in pericolul de a fi „scoasa” din reteaua de la eBay, a fost amintita problema unei restante la plata pe un contract multi-anual pe care Guvernul Romaniei, reprezentat in contract prin SGG, trebuia sa-l faca pentru licentele Microsoft. Ambasadorul a facut afirmatia chiar inainte sa iasa pe usa”, a precizat Constantin Teodorescu pentru infobraila.ro

Iuliu Winkler, actual europarlamentar UDMR a fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei in perioada 30 iulie-1 decembrie 2007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.