Vicepremierul Gabriel Oprea susţine proiectele pentru Baia Mare

În cadrul întâlnirii cu primarul Cătălin Cherecheş, s-au abordat teme din actualitatea politică și guvernamentală, s-a discutat despre proiectele necesare pentru dezvoltarea orasului. Gabriel Oprea și-a exprimat  cu această ocazie susţinerea totală a UNPR pentru proiectele comunitătii care au ca obiectiv creşterea bunăstării şi nivelului de trai al cetăţenilor din Baia Mare.

„E o onoare pentru mine şi conducerea UNPR să avem unul din marii noştri primari, Cătălin Cherecheş, un primar tânăr, un om serios, gospodar. Căutăm şi noi să-l sprijinim cu toate pârghiile noastre politice”, a declarat vicepremierul României, Gabriel Oprea.

La rândul sau primarul Cătălin Cherecheş a declarat:

„Această susţinere s-a concretizat prin promovarea unei Hotărâri de Guvern, în 26 iunie, prin care se vor investi 5 milioane de euro în reabilitarea şi modernizarea străzilor Europa şi Dumbravei, pe traseul drumului de centură al municipiului Baia Mare. Şi alte proiecte pe care le am pentru Baia Mare beneficiază de sprijinul viceprim-ministrului României, Gabriel Oprea, ministrul de Interne. Este vorba de reabilitarea blocurilor de locuinţe părăsite, de la intersecţia Bd. Republicii cu str. V.Alecsandri; preluarea bazelor sportive în patrimoniul municipiului Baia Mare, dar şi proiectul care vizează comunităţile rome din aşa-zisele pungi de sărăcie. Domnul viceprim-ministru se află în perioada 4-6 iulie în judeţul Maramureş, iar astăzi am avut discuţii despre proiectele pe care le avem de dus la bun sfârşit. Declaraţia pe care a făcut-o presei, cu ocazia prezenţei domniei sale în municipiul Baia Mare, mă onorează şi îi mulţumesc pe această cale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.