Vicepremierul României, Liviu Dragnea se află în Maramureș, la invitația președintelui PSD Maramureș – Gabriel Zetea

La invitația președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean, vicepremierul României, Liviu Dragnea se va afla în județul nostru. Ministrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) va participa vineri, 15 august 2014, de la ora 8.00, cu ocazia marii sărbători creștine, Sfânta Maria, la procesiunea religioasă de la Mănăstirea Moisei, iar între orele 10.30 – 12.30, vicepremierul Liviu Dragnea va fi prezent la slujba care se va oficia la Mănăstirea ”Sfânta Ana” de la Rohia. ”Ne bucurăm foarte mult să îl avem pe vicepremierul Liviu Dragnea în Maramureș, pentru a doua oară în ultimele trei luni.

A făcut o promisiune când a fost ultima oară în județul nostru (dacă timpul îi va permite va veni pentru a vizita Mănăstirea Rohia) și ne bucurăm că se ține de cuvânt atât de repede. Vom participa la slujba religioasă alături de primarii și parlamentarii din județ. Personal, îi mulțumesc vicepremierului Liviu Dragnea și primului-ministru, Victor Ponta, pentru sprijinul de 1 milion de lei acordat pentru continuarea lucrărilor la un obiectiv spiritual extrem de important în județul nostru, respectiv Centrul Cultural Monahal ”Nicolae Steinhardt” de la Rohia, o sumă foarte importantă de care beneficiază, de fapt, întreg Maramureșul

. Îl aștept pe domnul vicepremier Dragnea să revină cât mai curând, pentru a discuta și problemele legate de administrație, în special cele referitoare la finanțarea proiectelor comunităților locale pe OUG 28. În acest sens, județul Maramureș beneficiază în acest a an de o alocare bugetară record de 10 milioane de euro, aici făcând referire și la repartizarea microbuzelor școlare pentru unitățile administrativ-teritoariale din Maramureș”, a declarat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.