Vicepreședinte CJ Maramureș, Gabriel Zetea, în vizită de lucru pe șantierul DC 92 din Fărcașa

Vicepreședintele Consiliului județean Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș a a fost prezent, în cursul zilei de marți, 2 septembrie 2014, la unele obiective importante din comuna Fărcașa. După o discuție pe care a avut-o la sediul primăriei cu edilul Ioan Stegeran și viceprimarul Floare Mureșan, vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea, a dorit să vadă stadiul lucrărilor de la blocurile ANL aflate în construcție, fiind vorba despre 36 de unități locative.

Liderul PSD Maramureș a dorit să afle și care este stadiul execuției de tubare și betonare a aleilor pietonale și pistelor de biciclete. Vizita de lucru a președintelui  PSD Maramureș în Fărcașa a continuat la șantierul de pe drumul DC 92, aflat în construcție, un drum destinat traficului greu care va merge spre depozitul ecologic, unde primarul Ioan Stegeran și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, au discutat cu constructorii și au evaluat stadiul lucrărilor.

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Proiectele propuse de comuna Fărcașa sunt foarte bine documentate”

Fărcașa este una dintre cele mai dinamice comunități ale județului Maramureș, o comună cu un nivel de trai peste medie, lucru care se datorează și profesionismului de care dă dovadă administrația publică locală, a arătat liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea. ”Sigur că și proiectele pe care comuna Fărcașa le propune sunt extrem de multe și foarte bine documentate.

Avem în acest moment în derulare, în Fărcașa, finanțări pentru construcția de blocuri ANL, finanțări pentru extinderea canalizării și alimentării cu apă, pentru finalizarea școlii, fonduri alocate pentru reabilitarea drumurilor comunale.

Avem speranța ca, anul viitor să putem demara în Fărcașa chiar și construcția unui bazin de înot. Mă bucur că avem sprijinul comunității locale pentru implementarea sistemului integrat de management al deșeurilor, proiect al Consiliului Județean Maramureș. Tocmai de aceea, dorința noastră de reabilitare a drumului comunal care face accesul către depozitul ecologic va fi una din prioritățile județului, a subliniat vicepreședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.