Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu se implică. Un proiect de viitor , reînființărea cantinei sociale și crearea unui serviciu de tipul „masă pe roți” pentru persoanele defavorizate!

Viceprimarul Onița Daniela Ivașcu se implică. Un proiect de viitor , reînființărea cantinei sociale și crearea unui serviciu de tipul „masă pe roți” pentru persoanele defavorizate!
„Întălnirile cu oameni implicați în activități caritabile sunt pentru mine importante și constructive.
Preotul Marius Visovan Parohia Romana Unită cu Roma a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel din Bolzano, Trentino Alto Adige împreună cu un reprezentant al asociației italiene care a donat peste 200.000 euro în ultimii 3 ani pentru restaurarea și renovarea unor lăcașe de cult din Săpânța, Breb, Sarasău, Oncești și Harnicești s-au aflat ieri în vizită în municipiul nostru.
În fiecare an, aceștia vin în România, pentru a verifica stadiul lucrărilor finanțate din donațiile comunității italiene din Bolzano și pentru a descoperii alte obiective sau alte cazuri sociale care au nevoie de ajutor.
În municipiul nostru, sprijină constant activitatea caritabilă desfășurată la grădinița Madre Colomba.
Cu această ocazie, am avut o discuție aplicată privind posibilitatea acordării unui sprijin financiar in vederea reînființării cantinei sociale și crearea unui serviciu de tipul „masă pe roți” pentru persoanele defavorizate.
După cum se știe, Cantina Socială nu mai funcționează de aprox 3 ani, iar de serviciile acesteia ar putea beneficia aproximativ 600 persoane incluzănd și copii.”, a menționat pe pagina sa de facebook viceprimarul Municipiului Sighetu Maramației, Onița Daniela Ivașcu.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.