Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC vine în Maramureș

vvp pres

Candidatul Alianței PSD UNPR-PC, Victor Ponta vine în Maramureș joi, 6 noiembrie 2014, unde va fi organizată și o întâlnire regională cu reprezentanții Alianței din județele limitrofe: Satu Mare, președinte PSD și vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Gogor, din Sălaj, președintele PSD și președintele Consiliului Județean Tiberiu Marc și Bistrița-Năsăud, președintele PSD și președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Victor Ponta va fi însoțit pe parcursul vizitei în județul Maramureș de președintele PLR și președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, de miniștri  Mircea Dușa, Doina Pană și Aurelia Cristea, precum și de fostul ministru de Interne, Radu Stroe.

Programul premierului în Maramureș începe la ora 16.00, când a fost stabilită o întâlnire cu primarii, viceprimarii, consilierii județeni și reprezentanții administrației publice locale din județ, la Sala Millennium din Baia Mare. De la ora 16.00 la 16.10, președintele PSD, Victor Ponta va face scurte declarații de presă. De la ora 17.15 la 17.45, candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC se va întâlni cu PSSa Justin Sigheteanu la Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului din Baia Mare. În fața Episcopiei vor avea loc noi declarații de presă.

 

 PROGRAM

16.00 – 17.00 Întâlnire cu primarii, viceprimarii, consilierii județeni și reprezentanții administrației publice locale din Maramureș.

17.15-17.45 Întalnire cu PSSa Justin Sigheteanu la Episcopia Ortodoxă Româna a Maramureșului și Sătmarului din Baia Mare.

Mențiune: Victor Ponta, președintele PSD va face scurte declarații de presă la începutul celor două întâlniri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.