Victor Ponta dă ATACUL TOTAL: RUPTURĂ majoră între el și Liviu Dragnea

Victor Ponta îi critică dur pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Sorin Grindeanu pe tema Ordonanţei 13, cea care a scos milioane de oameni în stradă. Ponta spune că liderii coaliţiei ar fi trebuit să îşi asume greşeala şi să nu-l scoată la înaintare pe fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

„A fost lipsă de asumare. Nu poţi să dai totul pe Iordache. Domnii Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu trebuiau să spună ziua la amiaza-mare. Dacă zici că e urgenţă, nu o lăsa peste 10 zile. Dacă e ceva ce arde, bine, dacă nu, las-o în Parlament. În plus de asta, nu s-a comunicat. Totul a fost o greşeală. „, a spus Ponta la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Tirul lui Ponta a continuat, dar şi ironiile la adresa lui Liviu Dragnea nu au lipsit. „Nu a înţeles nimeni nimic. Dintr-o idee bună şi corectă, s-a ajuns la un dezastru. Nu cred asta. O parte importantă din societate, orice ar fi, este anti-PSD. Poţi să facă orice. Toată lumea spune că a venit PSD cu hoţii şi tu faci ceva noaptea. Explicaţi şi voi. Veniţi şi spuneţi. Dragnea presta foarte bine la tablă programul de guvernare. Nu am înţeles ce se întâmplă. Eu nu am vrut să fie eliberaţi hoţii din puşcării.”, a mai spus Ponta.

Mai mult, Ponta a anunţat că tot ce spune, face în nume propriu şi nu în numele PSD-ului. „Eu nu vorbesc în numele PSD în seara asta sau pe facebook. Nu am fost consultat în legătură cu deciziile şi vorbesc în nume propriu. Din seara alegerilor când am fost chemat la partid, nu am mai fost la partid”, a mai spus Ponta.

Întrebat dacă este posibil ca DNA să aibă înregistrări ale unei discuții dintre Liviu Dragnea și fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache de genul: „fă ordonanța aceasta că îmi servește mie”, fostul premier a comentat: „Având în vedere că cel puțin Florin Iordache era membru CSAT, iar Liviu Dragnea este al treilea om în stat conform Constituției. Dacă un judecător a eliberat un mandat de interceptare pentru al treilea om în stat și pentru ministrul Justiției, înseamnă că sunt niște elemente atât de grave încât trebuie să nu mai existe acest Guvern, să nu mai existe Camera Deputaților”.

După ce a văzut această ştire, Victor Ponta a reacţionat imediat în direct. „Din ce am vorbit noi pana acum în emisiune, securiştii au inteles ca am dat atacul la Dragnea. Nu am dat niciun atac. Daca voiam, il dadeam”, a mai spus Ponta.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.