Victor Ponta: ”Din 17 noiembrie vor fi președintele tuturor românilor, fiindcă eu respect fiecare regiune în parte”

Vreme de aproape două ore, Victor Ponta și miniștri care l-au însoțit și-au prezentat proiectele celor prezenți, felicitând Ardealul pentru scorul bun obținut în primul tur de scrutin, arătând că are cunoștință de faptul că județul Maramureș s-a pierdut doar la 162 de voturi, la fel cum județul Satu Mare s-a pierdut la 600 de voturi. Mai mult, președintele PSD, Victor Ponta a dorit să transmită respectul său tuturor celor 1 milion de români din Ardeal care l-au votat în primul tur, la fel cum a declarat că va fi și președintele celor 1.300.000 de români care l-au preferat pe contracandidatul său, Klaus Iohannis.

”Din 17 noiembrie vor fi președintele tuturor românilor, fiindcă de aici, din Baia Mare, trimit un mesaj de unitate către toți românii. Și îi respect și pe cei care mă votează pe mine, și pe cei care îl vor vota pe contracandidatul meu, precum și pe cei care nu vor ieși la vot.

Respect fiecare regiune în parte, nu vreau să fiu doar președintele Ardealului sau al Olteniei sau al Moldovei, voi fi președintele tututor. Și în 2015, alături de premierul pe care-l voi desemna în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, vreau să continuăm și să finalizăm proiectul început pe vremea USL, acela al descentralizării reale și al regionalizării, dar și revizuirea Constituției”, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC la președinția României, Victor Ponta. Înainte de a părăsi municipiul Baia Mare, Victor Ponta s-a întâlnit cu PSSa Justin Sigheteanu, episcop al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului din Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.