Victor Ponta: ”În Maramureș, Sălaj, Satu-Mare și Bistrița Năsăud am câștigat alegerile locale, în 2012, sub sigla USL”

Premierul României, Victor Ponta și-a început discursul salutând maramureșenii, sălăjenii, sătmărenii și bistrițenii, precum și toți ceilalți locuitori din nordul Transilvaniei și din Ardeal. ”În Maramureș, în Sălaj, în Satu Mare și în Bistrița Năsăud am câștigat alegerile locale în 2012, fiindcă am avut USL. Am câștigat, atunci, încrederea oamenilor, iar azi, în aceste județe avem primari destoinici. Din toate aceste motive am venit în Baia Mare însoțit de Călin Popescu Tăriceanu, cel pe care putem să-l numim premier și care va prelua de la mine o situație mai bună decât am preluat eu de la Boc”, a declarat, zâmbind, candidatul pentru președinția României, Victor Ponta.

Președintele PSD a arătat că a venit în Baia Mare alături de miniștri Ioan Rus, Mircea Dușa, Doina Pană, Aurelia Cristea, de vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și președinte PC, pentru a arăta că acest cabinet guvernamental își face până la capăt treaba, iar Victor Ponta se dorește președintele tuturor românilor, nu doar a unei regiuni, a unei zone, așa cum Klaus Iohannis s-a autoproclamat președinte al Ardealului. ”Înainte de toate, am venit să mulțumesc celor un milion de oameni din Ardeal care, în 2 noiembrie, mi-au acordat încrederea și votul lor.

Mulțumesc, totodată, și celor un milion trei sute de mii de ardeleni care au votat cu contracandidatul meu, Klaus Iohannis. Vreau ca în 16 noiembrie, dar mai ales după 16 noiembrie, să arătăm că fiecare vot dat de fiecare român este un mesaj extrem de important, indiferent pentru care candidat a optat. Asta trebuie să facă un președinte al României, să-i asculte pe toți, să vadă ce așteaptă lumea de la el”, a arătat Victor Ponta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.