Victor Ponta: Vă chem să fiți alături de mine în această bătălie către marea unire

Candidatul PSD la prezidențiale, Victor Ponta, a făcut sâmbătă un apel către români să fie alături de el în ceea ce va însemna marea unire, afirmând că mai sunt 55 de zile până ca aceasta să poată deveni realitate.

„Vă rog să vă gândiți toți românii la acest lucru — putem împreună să facem o schimbare a țării noastre. (…) Vedeți că iese soarele și pe strada noastră. Vedeți că iese soarele și în țara noastră. Mai avem foarte puțin, mai avem 55 de zile și încă o bătălie de câștigat și vă chem pe toți să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toți să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor”, a spus premierul, la Arena Națională.

El a susținut că vrea să fie un președinte al tuturor românilor, al tuturor acelora care vor o schimbare reală, al celor care îl vor și care nu îl vor.

„Stimați colegi, sunt Victor Viorel Ponta, vreau să fiu președintele românilor, al acelor români care sunt împreună, care au încredere, care sunt mândri și care au speranța că vor schimba țara în bine. Acel președinte vreau să fiu și vă chem să fiți împreună alături de mine în această bătălie către marea unire”, a spus președintele PSD.

Victor Ponta s-a arătat foarte mândru de familia sa și a precizat că dorește ca și copiii săi să crească în această țară.

„Ca mulți dintre dvs, sunt strănepotul unui român care în 1917 a cerut cetățenia română și a luptat alături de români pentru Marea Unire. Sunt nepotul unui preot care m-a învățat că este important să crezi într-un Dumnezeu, al ortodocșilor, al catolicilor, al musulmanilor (…), dar cel care crede în Dumnezeu este un om care se gândește cu grijă la alții. Sunt copilul unor părinți ca ai dvs, care au investit tot ce au avut în mine și în surorile mele, și tatăl unor copii pe care vreau să-i văd crescând în România, o țară mândră, puternică”, a subliniat candidatul PSD la prezidențiale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.