Victor Ponta va DEMISIONA! Informații de la Departamentul de Stat al SUA

ponta
Conform unor informații de la Departamentul de Stat al SUA, Victor Ponta va demisiona la revenirea din America. Asta spune vicepreședinte PSRO, Radu Golban, cel care spune că informațiile le are Mircea Geoană, chiar de la sursă. Golban lasă să se înțeleagă că Ponta va demisiona la dorința SUA.

”Premonitia lui Mircea Geoana, Presedintele Partidului Social Romanesc (PSRO), se va confirma in cateva zile. Conform lui Mircea Geoana, Premierul Victor Ponta, aflat in vacanta in SUA, isi pregateste exitul din fruntea guvernului. Nu exista nici un fel de indoiala ca presedintele partidului PSRO, un om cu conexiuni exceptionale la Departamentul de Stat al Statelor Unite, a beneficiat de informatii privilegiate inainte de a lansa public concluziile vizand finalul voluntar al guvernului Ponta.Intrucat va fi demisie si nu motiune de cenzura, staffurile partidelor politice trebuie sa intre imediat, renuntand la ultimele zile de concediu, intr-o sesiune de consultari.

Atrag pe aceasta cale atentia ca Romania, aflata intr-o zona extrem de sensibila din punct de vedere geostrategic, nu are nevoie de un guvern minoritar, ci de un executiv puternic sustinut de o larga majoritate parlamentara de stanga.”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.