Victor Ponta: ”Voi fi președintele fiecărei regiuni și voi respecta fiecare etnie și religie din România”

Joi, 6 noiembrie 2014, Baia Mare a fost gazda unei întâlniri a nordului Transilvaniei, locul în care a poposit atât primul-ministru, Victor Ponta, candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC pentru președinția României, cât și miniștrii Guvernului, președintele Senatului și președinte PLR, Călin Popescu Tăriceanu, dar și președinții PSD din Sălaj, Satu Mare și Bistrița Năsăud.

Organizator al întregului eveniment a fost președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care a stabilit locul de întâlnire a premierului Victor Ponta cu primarii, parlamentarii și directorii instituțiilor deconcentrate din județ, la Sala Millennium din Baia Mare. Mesajul lui Victor Ponta pentru membrii Alianței Electorale PSD-UNPR-PC, precum și către partenerii de la PLR, PP-DD, PRM a fost acela de a duce, pe mai departe, o campanie constructivă, o campanie a bunului simț, o campanie în care să se ceară oamenilor să voteze pentru un candidat și nu împotriva unui candidat.

Vreme de aproximativ două ore, Victor Ponta și miniștrii care l-au însoțit au transmis mesaje de unitate pentru Maramureș și maramureșeni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.