Victor Ponta: ”Voi investi în continuare în educație, sănătate, infrastructură”

Cei aproape 800 de delegați prezenți la Conferința extraordinară a PSD Maramureș au votat DA, în unanimitate, numindu-l, astfel, pe Victor Ponta, candidatul oficial pentru cea mai importantă bătălie politică, alegerile prezidențiale.

Vreme de mai bine de două ore, delegații maramureșeni au atins toate punctele stabilite, iar apoi au urmărit, în direct de la Alba Iulia, mesajul electrizant adresat de Victor Ponta colegilor din întreaga țară. Viitorul președinte a arătat că își dorește să fie președintele tuturor românilor, iar singura lui dorința este de a face dreptate până la capăt, de a repara toate nedreptățile fostelor guvernări, de a investi în educație, sănătate și infrastructură pentru ca cei care îi acordă azi girul, să poată să fie mândri de alegerea lor.

Victor Ponta a subliniat că, uneori, tinerețea poate fi un atu, lucru pe care el l-a dovedit până acum. ”Am fost magistrat, parlamentar, ministru și prim-ministru, iar acum candidez pentru cea mai importantă funcție în stat. Un singur lucru nu am fost niciodată, ales local”, a explicat, zâmbind, candidatul PSD pentru președinția României. PSD  a marcat un fapt inedit, pe care nimeni nu l-a încercat până acum, respectiv organizarea  unui Congres al partidului cu peste 32.000 de delegați din întreaga țară, organizațiile județene intrând pe rând, în direct, pentru a anunța susținerea candidatului PSD, Victor Ponta, pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.