Victorie Halep! Victorie Romania!

Turneul Campioanelor. Meciul doi pentru Simona Halep. Mare meci mare.Serena Williams, mare favorita in partida cu jucatoarea romanca. Toti specialistii asta anticipeaza. Multi asta cred.Halep va fi o victima sigura.Specialistii asta spun. Ce ne ramane, decat sa ne convingem. Nici o sansa. In caz de infrangere, mai exista o sansa, in ultimul meci.Tot specialistii ne informeaza ca Serena Williams este o extraterestra in tenis. Nu poate fi invinsa. David si Goliat.

                                                               Simona invinge!
Ora 11am. Incepe meciul. Nici nu incepe bine meciul si e 1-0 pentru Halep. Peste cateva minute 2-0. Simona joaca un tenis aproape de perfectiune. Serena nu se regaseste. 3-0 pentru Halep. Spectatorilor nu le vina sa creada.Milioane de telespectatori, vad o mare jucatoare, Simona Halep. 4-0, declinul Serenei, in meciul cu jucatoarea romanca.Romanii, de acasa, intrerup munca si se uita la meci. Hai Simona se poate. Simona are 5-0. Nu mai gaseste nici o solutie Serena. Simona se impune cu un 6-0 in fata Serenei Williams, in primul set. Serena nu-i vine sa creada, ce se intampla.
Incepe setul doi. Nimanui nu-i vine sa creada, ce s-a intamplat in primul set. Simona are in spate, milioane si milioane de romani care o sustin din fata televizoarelor. Din 2013, sportiva americana, n-a pierdut un set la 0.Atunci s-a impus. E liniste in fata televizoarelor, din cafenele, de acasa, toti romanii sunt concentrati. Va invinge Simona?
1-0 Halep in setul doi. Simona joaca magnific. Joaca un tenis de inalta clasa. 2-0, romanii asteapta victoria. Se contureaza o victorie. Sa fie la zero? Revine Serena, 2-1. Meciul se joaca. Dar nici o sansa 3-1. Williams, nu-si revine, e 4-1! Este ingenungheata! 5-1! Cine ar fi crezut? Ultima sansa, 5-2.Nici o sansa. 6-2. VICTORIE HALEP! VICTORIE ROMANIA!
Sportul este cel mai bun ambasador al tarii noastre! Indiferent ce se va intampla, mai departe, victoria romancei, Simona Halep, va avea un puternic ecou international. Sa credem in sansa Simonei, sa credem ca poate castiga acest turneu. Numarul 1 mondial, a fost invinsa. Romanii au uitat de toate, de tristeti, de rate , de orice si s-au bucurat pentru succesul Simonei! Avem nevoie de astfel de rezultate mari! HAI SIMONA!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.