Victorie HCM

pozahcmMeci crucial pentru HCM in Polonia.Trebuie sa invinga. Maramuresenii asteapta meciul. O galerie impresionanta a plecat in Polonia. Suporterii sunt langa echipa. Milioane de romani asteapta meciul. Lublin isi doreste victoria.Vor reusi polonezele sa ne puna piedici? Fetele vor sa mearga mai departe in aceasta competitie.

In sfarsit incepe meciul. Tensiunea este maxima pe teren. Baimarencele se apara bine, pe contraatac, mingea nu vrea sa intre in poarta adversa. Pe fondul acesta, polonezele incep sa conduca. Nu putem pierde calificarea in Polonia. Galeria canta: Haide HCM! Haide HCM! E inceputul meciului, putem invinge. Nu e nimic pierdut.Cat vor rezista  polonezele?

Baimarencele isi revin. Makeeva  si celelalte fete stiu ca nimic nu e pierdut. Polonezele nu mai rezista. Dau semne de oboseala. De neputinta. Preluam conducerea. In sfarsit. Polonezele incearca sa tina pasul. Cu greu rezista. Ne jucam cu ocaziile.Fetele vor spectacol. Se rateaza imens. Paula Ungureanu este intr-o zi mare. Nimic nu trece de ea. Uneori e si nemultumita. In sfarsit vine pauza.  Dupa primele 30 de minute rezultatul nu pare a reflecta realitatea din teren. Inca o repriza. Ce le spune Costica Buceschi fetelor la cabine?

Incepe repriza a doua. HCM ul e de neoprit.Echipa baimareana forteaza desprinderea. Do Nascimento inscrie. Inca o data. HCM-ul se distanteaza. Ardean-Elisei inscrie. Baimarencele rad pe teren. Szucs, Herrem, Ada, Eliza, duc spectacolul din Baia Mare in Polonia. Ne desprindem. Am invins. De mentionat efortul Lucianei Marin a lui Davydenko, ambele accidentate s-au daruit total pe teren. Au luptat pana la epuizare.

Felicitari fetelor!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.