VICTORIE!!! HCM Minaur a trecut astăzi de Potaissa Turda, scor 32-25!

Cu Peter Tatai în zi de grație (24 intervenții), HCM Minaur a trecut astăzi de Potaissa Turda, scor 32-25, într-un meci restanță din cadrul etapei cu numărul șapte din Liga Națională. La pauză, HCM Minaur a avut un avantaj de cinci goluri, scor 16-11.

PRIMA REPRIZĂ

minaur_turda_51

Potaissa Turda a început mai bine jocul și a condus cu 3-4 în minutul cinci, chiar dacă Peter Tatai a apucat deja să bifeze patru intervenții. Avantajul s-a menținut, iar la mijlocul primului act, Turda a condus la două goluri diferență, scor 7-9, respectiv 8-10 în imnutul 17. Acesta a fost ultimul moment cu Potaissa în avantaj, Minaur marcând șase goluri diferență, scorul devenind 14-10 în minutul 25. La pauză, Minaur a intrat la cabine cu scorul de 16-11.

REPRIZA SECUNDĂ

minaur_turda_59

În primele zece minute de la reluare, avantajul obținut de HCM Minaur la pauză s-a menținut, scorul fiind 20-15. Pe măsură ce timpul trecea, Peter Tatai bifa intervenție după intervenție, iar Minaur și-a mărit avantajul cu fiecare minut trecut. Avantajul maxim pentru Minaur a fost înregistrat în minutul 51, la scorul de 29-19, Peter Tatai fiind înlocuit de Răzvan Pop. Până la final, Potaissa a mai redus din diferență, scorul final fiind 32-25.

MECIUL URMĂTOR

În meciul următor, HCM Minaur va întâlni duminică, începând cu ora 18:00 echipa Kadetten Schaffhausen (Elveția) în grupele EHF Velux Champions League. În Liga Națională, campionii României vor întâlni peste o săptămână nou-promovata CSM Focșani.

foto:minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.