Victorie în prelungiri pentru AS Comuna Recea, într-un meci de infarct, cu Unirea Dej din etapa XVIII a Ligii a III-a. GALERIE FOTO

Victorie în prelungiri pentru AS Comuna Recea, într-un meci de infarct, cu Unirea Dej din etapa XVIII a Ligii a III-a. GALERIE FOTO

Echipa de fotbal AS Comuna Recea a câştigat cu 3-2 meciul cu Unirea Dej , după un final de infarct.

Iniţial, partida trebuia să aibă loc ieri, dar a fost amânată 24 de ore deoarece terenul de joc a fost impracticabil, acesta fiind acoperit aproape în totalitate de apă, iar arbitrii întâlnirii au decis că meciul nu se poate dispută, în aceste condiţii.

Meciul dintre Comună Recea şi FC Unirea Dej a contat pentru a XVIII-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a.

Echipa din Dej a început meciul  bine , iar după un sfert de ora de joc aceasta a deschis scorul meciului prin reuşită lui Antonio Giurgean, scor păstrat până la pauza întâlnirii.

În repriza a două meciul s-a transformat într-o partida de infarct,  după ce  echipa gazdă a reuşit egalarea în minutul 53 prin Viorel Chinde.

Finalul meciului  s-a transformat într-unul dramatic, Kereki a marcat pentru Unirea Dej în minutul 90, pentru că apoi   să se vadă egalaţi ,după câteva secunde,  atunci  când Paul Achim a marcat pentru Comună Recea.

Partida nu s-a terminat însă  la egalitate cu scorul de  2-2, ci cu o victorie a gazdelor. Dacian Dunca a înscris în minutul 93 şi a decis soarta punctelor puse în joc, la o faza contestată vehement de echipa oaspete care a acuzat un fault în atac, însă arbitrul  Denis Haidiner a acordat lovitură liberă pentru Recea considerând că jucătorul echipei din Dej a făcut henţ.

ACS Comună Recea: Bota – L. Raţiu, M. Urs, Andr. David, Vl. Gherman, V. Chinde, Asaujan, Lang, I. Mureşan, V. Giurgiu, Bg. Pască.

Au mai jucat: Ad. Ster, D. Dunca, Sababas, P. Achim.

Unirea Dej: L. Szekely – Podină, Kereki, Kovacs (cpt.), Plaian – Nalati, Al. Blaj – Ferhaoui, Giurgean – Ct. Itu – Fl. Blaj.

Au mai evoluat: Suciu, Fl. Alexandru, Cociş.

ACS Comună Recea revine pe locul 2, are 37 de puncte după 17 meciuri desfăşurate în 18 etape, cu unul mai puţin faţă de liderul AFC Hermannstadt.

În etapa viitoare, Comuna Recea va juca  la Viitorul Ulmeni (locul 10) în derbyul judeţului, sâmbătă de la ora 15,00.

foto:Dan Buia

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.