Victorie Simona!

Simona+Halep+2014+Sydney+International+Day+TBo5cTACwSFlSingapore. Turneul Campioanelor. Elita tenisului mondial. Intre primele 8 si o romanca. Simona Halep. Weekend. In sfarsit soare. Dupa atatea ploi. Este un semn ca jucatoarea noastra poate invinge azi. In semifinale. Are de partea ei, o natiune intreaga, o sustine. Bogat, sarac, tanar sau batran, toti au auzit de noul idol. Suporterii  ar fi vrut sa piarda in grupe cu Ivanovic, in doua seturi. N-a fost nici o imposibil de gasit azi. Halep ii intinde o mana de ajutor Serenei. Suficient sa ajunga in finala. Numarul unu mondial in finala. Datorita si Simonei Halep. Sa ne concentram pe meciul Simonei.

Simona este in semifinale. Trebuie sa intre in istorie. Sa ajunga in finala. Poate castiga si finala.

Adversara sa, Radwanska, incepe tare. 1-0. Cat va rezista? In fata ei, este cea mai in forma jucatoare a Planetei, Simona Halep. Insa nu poti rezista in fata romancei mult timp. Simona ajunge la 2-1. Dar nu se opreste, este 3-1, nu dureaza mult si este 4-1, galopul se sanatate continua 5-1. Radwanska la box ar fi  fost numarata. Halep se relaxeaza. 5-2. Dar vrea sa termine  repede 6-2.

Incepe setul doi.  Simona face 3-0, in cateva minute. Jocul ei este fantastic.  Se ajunge la 5-1 si in final 6-2. Radwanska n-a putut mai mult. Doua seturi similare. Romanii se bucura. Cei de acasa si cei de acolo, de la capatul lumii. Din Singapore  de unde urmaresc meciul. Romanii se bucura. Au lacrimi de fericire. Romanii de acasa, sunt incantati de perfectiunea jocului  romancei lor. Este singura noastra bucurie, sportul. Sportul de performanta. Ne aduce caldura sufleteasca in sufletele noastre. Caci in casele noastre este frig. Desi afara este soare. Suntem fericiti ca exista cineva care aduce putina fericire in inimile noastre.Sa credem in Simona. Sa credem ca Simona poate invinge. Sa credem in victoria Simonei, in fata numarului 1. Serena este ranita in orgoliu. Simona trebuie sa demonstreze in fata lumii intregi ca ea este viitorul lider al tenisului mondial. O romanca. Sa o sustinem.

Hai Simona! Hai Romania!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.