VIDEO: SINUCIDERE ȘOCANTĂ – O mamă a sărit de pe un pod cu fiul său de 10 ani în brațe

VIDEO: SINUCIDERE ȘOCANTĂ – O mamă a sărit de pe un pod cu fiul său de 10 ani în brațe

O sinucidere șocantă a avut loc în Columbia după ce o o mamă a sărit cu fiul său în brațe de pe un pod înalt de 100 de metri, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Femeia era ”vânată de recuperatorii de datorii” și a clacat, ceea ce a provocat cumplita tragedie. Unii dintre polițiștii și pompierii prezenți la fața locului au îngenunchiat în momentul în care au văzut scena de groază

Băiatul de 10 ani a fost luat în brațe de către mama sa care a sărit peste balustrada podului. El a implorat-o pe mama sa să nu sară cu câteva secunde înainte de a fi tras în gol împreună cu aceasta.

Ulterior a luat decizia fatală de a sări de la 100 de metri de pe Podul La Variante din Tolima. Ea a sărit în brațe cu fiul său împietrit de frică, May Ceballos. În video se poate vedea cum mai multe persoane încearcă să o convingă pe mamă să nu facă nebunescul gest.

Din păcate eforturile lor de a o convinge pe mamă să nu sară au fost nereușite.Anchetatorii declară că Jessy Paola Moreno Cruz, în vârstă de 32 de ani, era vânată de recuperatorii de datorii și a fost evacuată recent de la domiciliu.
Filmul tragediei

Pompierul Rafel Rico a spus într-o declarație dată pentru presa locală: “Au implorat-o să nu o facă și au încercat să o convingă să se oprească … dar din păcate, ea a luat decizia fatală”. Pe filmuleț se poate auzi la un moment dat cum cineva strigă îngrozit: “Doamne Dumnezeule … s-a aruncat!”. Un altul poate fi văzut îngenunchiat și plângând după ce a asistat la șocantul eveniment.

Primarul orașului Ibague, Guillermo Alfonso Jaramillo, a vorbit mai târziu despre această sinucidere șocantă. El a spus reporterilor că din păcate situația financiară a tinerei a dus la nefericitul deznodământ. Aceasta era o mamă singură, care a fost, din nefericire disperată de presiunile făcute de către recuperatorii de datorii.

Pe pagina de Facebook a lui Cruz se precizează că ea și fiul ei locuiau în orașul Ibagué, din Tolima. Tolima este unul din cele 32 de departamente ale Columbiei. Mama distribuia frecvent selfie-uri fermecătoare și fotografii cu ea și copilul, în vremurile în care erau fericiți. Crima-sinucidere este în curs de investigare de către poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.