VIDEO ŞOCANT: Cinci români loviţi intenţionat de o maşină la Londra. Una dintre cele cinci persoane se zbate între viaţă şi moarte FOTO

Cinci persoane au fost lovite de o maşină în Londra, martorii spunând că şoferul a intrat intenţionat în grupul care stătea pe marginea străzii.
După câteva ore de la incident, publicaţia britanică Daily Mail informează că victimele sunt angajaţii români de la o spălătorie auto. Una dintre cele cinci persoane se zbate între viaţă şi moarte.
Incidentul a avut loc azi în jurul orei locale 8:20 (10:20 ora României), atunci când maşina a părăsit carosabilul în apropiere de staţia de autobuz Cartford şi s-a izbit în oamenii adunaţi în faţa unei spălătorii de maşini din Bellingham. Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge, notează Digi 24. Ulterior, poliţiştii au intervenit şi l-au arestat pe şoferul care a provocat accidentul rutier.Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar starea acestuia este critică. Alte două persoane au fost grav rănite, dar sunt într-o stare stabilă, fiind vorba de o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani. De asemenea, alţi doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani şi, respectiv, 46 de ani au fost răniţi în accident, dar sunt internaţi în stare stabilă.

Poliţia metropolitană a explicat că nu există niciun indiciu care să demostreze că este vorba de un incident terorist. De asemenea, autorităţile nu au comentat cu privire la naţionalitatea persoanelor rănite în accident.

Reacţia Ministerului de Externe:

„Ambasada României la Londra are în atenţie incidentul produs în dimineaţa zilei de 26 februarie 2017, în care o maşină a intrat într-o mulţime de pietoni, în Bellingham, Londra. Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia victimelor şi cauzele producerii accidentului. Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice române nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară din partea unor cetăţeni români afectaţi de acest incident. Ambasada României la Londra monitorizează situaţia, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară”, a precizat MAE.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.