VIDEO / Teo Trandafir, în lacrimi în seara de Ajun!

Carismatica prezentatoare a fost surprinsă în Ajun de Crăciunde Maia. Adolescenta pe care Teo Trandafir a adoptat-o în urmă cu mai mulţi ani a acceptat provocarea de a face un interviu alături de mama ei adoptivă. Frumoasa brunetă a fost nevoită să răspundă la întrebarea: „Ce poate rezolva Moş Crăciun?”, iar când a auzit răspunsul, Teo a avut lacrimi în ochi conform cancan.ro.

“«Ce poate rezolva Moş Crăciun?» Vrei sa ştii tot? Pe Facebook, în Ajunul Crăciunului, un interviu timid şi emoţionant…. Aşa începe clipul postat de Teo pe pagina ei de Instagram. În imagini, vedeta apare alături de fiica ei, Maia.

“Vorbim cu ceilalţi copii, cu pre-adolescenţi, nici nu ştii cum să le… adolescenţi – cred că sunt şi la voi pe categorii… aşa – ce ţi se pare că ar putea rezolva Moş Crăciun pentru ei? Eu îţi spun ce mi-ai zis mie: «că Moş Crăciun ar putea să facă în aşa fel, încât părinţii să vorbească mai mult cu ei, să îi asculte mai mult, să îi bage mai mult în seamă şi să îi creadă». Da!”, a spus prezentatoarea TV.

“Da… Să unească familiile, aşa cum suntem noi două, unite dintotdeauna. Pentru că, nu judec neapărat din interior, dar nu cred că există relaţii atât de strânse ca a noastră. Nu suntem neapărat mamă–fiică, dar, evident, că suntem. Dar, mai presus de toate, suntem prietene şi suntem prietene foarte bune. Şi, în momentul în care am spus că cerul e negru şi afară e soare, pentru tine, cerul e negru”, a mărturisit Maia, fiica adoptată a lui Teo.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.