Viitorul – Dinamo 1-1. Al treilea egal consecutiv pentru echipa lui Hagi!

viitorViitorul a înregistrat al treilea egal în tot atâtea etape în noul sezon de Liga 1. Pe ultimul l-a obținut împotriva lui Dinamo, dar echipa lui Hagi a solicitat două lovituri de la 11 metri contra „câinilor” și putea chiar să câștige, dacă le primea și profita de pe urma lor.

La prima fază, petrecută în minutul 58, Florin Tănase a căzut în careu, după o intrare prin alunecare a lui Andrei Marc, dar arbitrulRobert Dumitru a considerat că a simulat și l-a avertizat cu un cartonaș galben.

Peste 10 minute, Patrice Feussi a intrat cu talpa înainte asupra luiCristian Ganea, după ce acesta preluase pe piept, singur în careu. Deși camerunezul a atins și mingea, intrarea sa a avut intensitate fundașul stânga al Viitorului a rămas întins pe gazon.

„Amândouă sunt clare. Primul e penalty, nu 99%, ci 200%! La al doilea e talpă în careu, în cel mai rău caz e indirectă”, a afirmat Gheorghe Hagi, după meci.

„Am jucat bine, sunt fericit că am făcut un meci foarte bun. Meritam toate cele 3 puncte fără discuție, dar asta e, mergem înainte. Am depășit Dinamo din toate punctele de vedere și am condus meciul. Eu nu zic nimic, n-ați văzut ce s-a întâmplat? Vreau să am respect, să tac din gură, dar asta e. Din respect față de ei (n.r. față de arbitri) n-am cum să vorbesc acum, dar să se gândească foarte bine, că și noi alergăm și când cineva merită ceva, dacă vezi, dă-o! Suntem o echipă la fel ca toți ceilalți, nici mai jos, nici mai sus. Atunci, respectă-ne!”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului FC Viitorul – Dinamo 1-1.

„Echipa a jucat extraordinar, ne-am mulțumit suporterii, am jucat mai bine decât o echipă cu tradiție. Ne susțin și le mulțumim. E ceva nou pentru noi și le mulțumim că vin lângă noi și cred în noi.”, a adăugat antrenorul și patronul de la FC Viitorul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.