Viitorul începe cu 2+1  – o inițiativă Rotaract Baia Mare pentru un start bun în viața de părinte.

Rotaract Baia Mare organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Viitorul începe cu 2+1”, proiect venit în sprijinul tinerilor și viitorilor părinți care își doresc să aibă capacitatea de la lua cele mai bune decizii pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor lor.

Evenimentul constând în seminarii gratuite care vor aborda diverse tematici se va derula pe parcursul a două sâmbete, 9, respectiv 16 iunie, începând cu ora 10:00, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu din Baia Mare, făcând parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018 – 2019.

În data de 9 iunie vor lua cuvântul un medic ginecolog, un medic pediatru și un consultant în alaptare pentru a lămuri principalele temeri cu care se confruntă familiile aflate la început de drum, în timp ce în data de 16 iunie accentul va fi pus pe dezvoltarea psihică a copiilor, fiind invitați un psiholog clinician și reprezentanți ai sistemelor educaționale la care copiii au acces în Baia Mare.

Rotaract Baia Mare vă așteaptă cu drag să aflați de la specialiștii invitați informații esențiale pentru venirea pe lume a unui copil și primii săi ani de viață.

Toți copiii merită un start bun, dar este de datoria părinților să se asigure că acest lucru se întâmplă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.