A vindecat peste 4.000 de cazuri de CANCER cu aceste 2 ingrediente

ingredienteNumeroşi experţi din domeniul sănătăţii au criticat principiile de bază folosite de Johanna Budwig pentru a vindeca pacienţii care au cancer.

Cu toate acestea, în decursul a peste cinci decenii, dieta Budwig a soluţionat 90% din numeroasele cazuri de cancer care au ajuns pe mâinile femeii. În total au fost 4500 de bolnavi, dintre care unii fuseseră clasificaţi ca fiind în stadiu terminal.

Dieta Budwig constă în două ingrediente: brânză cottage (brânză de vaci) şi seminţe de in. Schema iniţială conţinea, de fapt, brânză quark, un tip de brânză albă, cu o textură sfărâmicioasă, similară cu ricotta, folosită mai ales în ţările scandinave, ţările vorbitoare de limbă germană şi cea mai mare parte a regiunii Europei estice.

Pe lângă includerea acestor ingrediente, dieta Budwig presupune şi alte aspecte, precum expunerea sporită la lumina naturală şi tehnici de gestionare a stresului.

Acţiunea acestei diete, dovedită ştiinţific

Fizician şi biochimist, Johanna Budwig îşi desfăşura activitatea în calitate de cercetător în cadrul German Federal Ministry of Health la începutul anilor ’50. Sarcina ei era aceea de a descoperi un tratament potrivit pentru cancer.

Astfel, Budwig a primit informaţii despre un grup sulfhidril, considerat a fi un medicament eficient pentru cancer. Grupul consta în aminoacizi (proteine) care conţin sulf. De asemenea, a primit o trecere în revistă a problemelor legate de oxigenarea celulelor canceroase prin mijloace dietetice, deoarece aceste celule nu pot supravieţui şi nu se pot dezvolta în prezenţa oxigenului.

Descoperirea potrivit căreia celulele canceroase nu se pot dezvolta într-un mediu bogat în oxigen, dar pot trăi într-un mediu anaerob, i-a adus lui Otto Warburg un Premiu Nobel în 1931. Acesta a încercat să descopere o enzimă respiratorie care să ajute la oxigenarea celulelor canceroase. Warburg şi-a dat seama că exist[ o legătură între grăsimi şi ameliorarea sau inhibarea absorbţiei oxigenului celular. Cu toate acestea, grăsimile nu au fost clasificate cu funcţiile şi structurile biochimice.

Johanna Budwig a reuşit să găsească o metodă de a clasifica diferitele proprietăţi ale acizilor graşi pe la mijlocul secolului al XX-lea.

Citeste continuarea AICI!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.