Virgil Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor l-a primit pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, preşedintele International Amateur Radio Union–Regiunea 1

Pe 1 septembrie 2014,

Virgil Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor l-a primit pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, preşedintele International Amateur Radio Union–Regiunea 1.

titea1

Virgil Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi secretar executiv PSD Maramureş, alături de Mircea Jorj, secretar general şi Cristian Mihai Marinescu, secretar general adjunct, l-au primit astăzi, 01.09.2013, pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, preşedintele International Amateur Radio Union – Regiunea 1 (Europa, Africa, Orientul mijlociu şi Asia de nord).
Cu acest prilej, a fost făcută o scurtă prezentare a organizării radioamatorilor în România şi la nivel internaţional şi a modului în care aceştia ar putea colabora şi sprijini autorităţile publice în cazul situaţiilor de urgenţă specifice domeniului transporturilor.
A fost menţionat în context Protocolul de colaborare semnat la 28 octombrie 2013 de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne, cu Federaţia Română de Radioamatorism.
La finalul întâlnirii, a fost vizitat Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Transporturilor, precum şi sala de echipamente de comunicaţii pentru siguranţa circulaţiei feroviare a societăţii Telecomunicaţii CFR.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.