Vişeu de Sus – Bănuiţi de tâlhărie, identificaţi în scurt timp de poliţişti

furtposeta-1316612557O femeie în vârstă de 70 de ani din Vişeu de Sus a sesizat ieri dimineaţă poliţia că a fost victima unei tâlhării. Ea a decalar că, în timp ce se deplasa pe strada Eroilor din localitatea de domiciliu, a fost ajunsă din urmă de doi tineri care au îmbrâncit-o şi i-au smuls de la gât un lănţişor cu medalion din aur, în valoare de 2900 lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de investigare şi cercetare şi la scurt timp de la sesizarea faptei au identificat doi minori în vârstă de 14 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea tâlhăriei. Lănţişorul a fost recuperat şi restituit femeii. Totodată, din cercetările efectuate a reieşit că cei doi minori, la data de 29 mai a.c., tot prin folosirea de violenţă, au deposedat o altă femeie din Vişeu de Sus de lănţişorul de aur pe care aceasta îl purta la gât. Şi în acest caz poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.