Vişeu de Sus: Traversarea neregulamentară face noi victime

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DN18.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că un pieton de 74 de ani, din oraş, care s-a angajat în traversarea străzii Aleea Eroilor prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Crasna Vişeului. În urma impactului pietonul a fost rănit şi transportat la spitalul din oraş, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Atât pietonul cât şi şoferul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Foto: Arhiva

1 COMENTARIU

  1. SUPRAVEGHERE MEDICALA? ESTE IN STARE FOARTE GRAVA INTERNAT IN AFARA ORASULUI….DECI DATI INFORMATI CUM TREBUIE …OK PIETONUL SA ASIGURAT GRESIT , DAR DOMNILOR UNDE TREBUIE SA TRECEM STRADA? LA MOISEI LA BORSA????? UNDE… SA ZBURAM VAZAND CA NOI NU AVEM O TRECERE DE PIETONI?
    DACA CONDUCATORUL AUTO NU AR FI AVUT VITEZA( ZERO URME FRANA) NU AR FI FOST VICTIMA
    DOMNILOR OK , ESTE LOK NEREGULAMENTAR , DAR FACETI-O DOMNILOR REGULAMENTARA CE VA COSTA , VOI DOMNII DE LA PRIMARIE SAU DN 18 , STITI CA AKOLO SUNT LOCUINTE , ESTE MAGAZIN , DE CE NU ESTE O TRECERE DE PIETONI? UNDE SUNT TELECAMERELE? SAU ALEA SUNT DOAR UNDE SUNT INTERESE??? ZONA PERICULOASA, NESUPRAVEGHEATA … NU POTI IESI LA PLIMBARE SAU DUPA PAINE CA ESTI VICTIMA SE POATE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.