„Viseul in sarbatoare! Vezi cine vine la Zilele Orasului Viseu de Sus”

banner ZILELE (1)Zilele orașului Vișeu de Sus vor fi aniversate, așa cum se cuvine, în intervalul 1-2 august 2015, cu invitați de seamă și distracție cât cuprinde.

Pe scena de pe platoul Casei de Cultură, sâmbătă, 1 august, cu începere de la ora 17.00, iubitorii muzicii populare au parte de un spectacol folcloric de excepție, interpretat tocmai de reprezentanții orașului, respectiv Grupul folcloric din Vișeu de Sus și Ansamblul folcloric Vișeul.

Pe scenă va urca și Stana Stepănescu, care va oferi un recital fenomenal, iar seara va fi așteptată în tonuri de muzică ușoară, folk și dance. Vor cânta și vor încânta spectatorii DDA BAND, Muzica Folk și SLOWNERS CREW, iar cu începere de la ora 21.00 în concert va intra Alex Velea.

Distracția continuă și duminică, 2 august 2015, cu începere de la ora 16.00, ziua fiind dedicată, în special, muzicii populare. Astfel, artiștii locali vor urca pe scenă pentru a-și arăta talentele, iar alături de ei vor cânta și Maria Mihali, Grupul Izvoare, Loredana Călin, Cristian Pomohaci și Sava Negrean Brudașu. De la ora 20.15 a fost stabilit un concert DAGGU PROJECT, iar la ora 21.00 pe scenă vor veni cei de la DEEP CENTRAL. Seara va fi încheiată cu foc de artificii, a anunțat Anuța Pop, director al Centrului Cultural-Social Vișeu de Sus.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.