VITAL – Acțiuni recuperare creanțe 15.05-16.05.2014

SC VITAL SA continuă activitățile de recuperare a creanțelor de la abonații cu restanțe la plata facturilor. În perioada 15 – 16.05.2014 vor fi derulate mai multe astfel de acțiuni în Baia Mare.

vitalAstfel, abonații care locuiesc la case și au facturi restante la serviciul de alimentare cu apă și canalizare, ce datează din luna februarie 2014, vor fi debranșati de la rețea. În aceeași situație sunt și abonații individuali din cartierul Vasile Alecsandri. Această măsură, este luată în conformitate cu legislația existentă în domeniu (Legea 51/2006 și Legea 241/2006) privind sistarea apei potabile.

Amintim că, în cazul în care abonații vor fi debranșați de la rețea, rebranșarea se va efectua după achitarea la zi a facturilor restante, precum și a taxei de rebranșare, în valoare de 41 de lei pentru persoane fizice și 125 de lei pentru persoane juridice. În conformitate cu art. 4.16 din Contractul de furnizare/prestare  a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, ”reluarea serviciului se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.