VITAL SA este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Ferneziu Nord începând de astăzi, 13 ianuarie 2017, ora 20.00 până la remedierea avariei

VITAL SA este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Ferneziu Nord începând de astăzi, 13 ianuarie 2017, ora 20.00 până la remedierea avariei

În urma unor defecțiuni apărute la sistemul de alimentare cu apă care aparține de SGA Maramureș, societarea VITAL S.A. este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Ferneziu Nord începând de astăzi, 13 ianmuarie 2017, ora 20.00 până la remedierea avariei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca durata și impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. telefon 0262 212550; 0262 215150, *1, *2.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

UPDATE: Pompierii baimareni intervin in acest moment alaturi de personalul operativ al Sistemului de Gospodarire al Apelor Maramures si al Vital S.A. pentru remedierea unei avarii aparute la o conducta cu diamentrul de 500 mm in zona barajului Berdu. La fata locului s-a deplasat si prefectul judetului Maramures domnul Mihai Sebastian Luput.

In acest moment debitul apei este canalizat prin golirea vanelor de pe conducta. Apa se scurge in barajul Berdu prin sistemul priza de rezerva golire de fund, iar un debit de circa 20l/ secunda se evacueaza prin vana avariata.

Nu exista pericol de inundatie , iar personalul prezent la fata locului actioneaza pentru inlocuirea vanei si remedierea situatiei.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.