VITAL SA: Rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE la dispoziția clienților noștri

De exemplu, utilizatorii pot afla informații despre lucrările de revizii tehnice a rețelelor de apă potabilă și canalizare sau lucrări de spălare a rețelelor de apă potabilă și canalizare, unde și când au loc acestea !

Informațiile sunt foarte uşor de aflat: cu un simpu click pe rubrica ACȚIUNI ÎN DESFĂȘURARE, aflată în partea dreaptă, pe prima poziție la INFORMAȚII UTILE. Informaţiile oferite sunt structurate pe patru acțiuni diferite, care se desfășoară în această perioadă și îi vizează în mod direct doar pe o parte din utilizatorii serviciilor noastre.

În acest mod societatea VITAL dorește să ofere un grad ridicat de transparenţă în ceea ce priveşte acțiunile pe care le desfășoară. Această rubrică  asigură un acces mult mai rapid și  transparenţă în ceea ce priveşte acoperirea prin informaţii despre modernizarea infrastructurii și a serviciilor de alimentare cu apă.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea imaginii și a calității serviciilor pe care le prestează. Mulțumim pe această cale tuturor cetățenilor responsabili care au înțeles importanța măsurilor de protecție sanitară vitale în această perioadă și le reamintim că angajații noștri  respectă normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Pentru a rămâne mereu conectați la acțiunile întreprinse de societatea VITAL SA urmăriți site-ul nostru www.vitalmm.ro și pagina https://www.facebook.com/vitalmm.ro.

În cazul în care apar situații deosebite, puteți  suna oricând  la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.