Vizita de lucru a domnului prefect Anton Rohian, prefectul judetului Maramures, pe santierul de pe DJ 185 din localitatea Bistra

DSC_0005Prefectul judeţului Maramureş, Anton Rohian, a avut la finalul săptămânii o vizita de lucru în comuna Bistra, pe şantierul de consolidare a Drumului Judeţean – 185 din localitate.

Eroziunea puternică a malului drept a râului Vişeu punea în pericol atât traficul rutier în zonă cât şi legătura pe calea ferată cu Sighetu Marmaţiei.

„Aşa cum am comunicat anterior lucrările de consolidare şi securizare a DJ 185 sunt extrem de importante atât pentru comunitatea de ucraineni cât şi pentru a salva linia ferată dintre Bucureşti şi Sighetu Marmaţiei. Aceste lucrări continuă chiar şi azi, într-un ritm alert. Iată, se dovedeşte faptul că în judeţul Maramureş unele angajamente luate si asumate cu seriozitate pot fi duse la îndeplinire. Iar pentru acest lucru trebuie sa fiu recunoscător Guvernului României, care a suplimentat fondurile alocate pentru aceasta lucrare” a declarat Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.