Vizita delegaţiei din Republica Populara Chineză

DSC_0316Sâmbătă, 25 octombrie 2014, domnul Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş, s-a întâlnit cu o delegaţie din Republica Populara Chineză, in sala de protocol a Aeroportului Internaţional Baia Mare.

Domnul Ji-jian Zhao, vice-preşedinte al companiei Shandong Humon Smelting Co. Ltd. a fost însoţit de Gavril Baican, consilier al ministrului Economiei si de Ovidiu Gâlca, directorul REMIN Baia Mare.

S-a discutat despre minerit, despre posibilităţile economice si de investiţii ale judeţului nostru dar si despre bogăţiile si resursele minerale ale Maramureşului. „Sunteţi un investitor serios iar vizita dumneavoastră poate fi una importantă pentru Maramureş şi pentru economia judeţului nostru. Vă asigur că aţi venit la locul potrivit. Aş avea o imensă bucurie să ne vedem cât de curând la semnarea unui contract” a punctat prefectul Anton Rohian.

Domnul Ji-jian Zhao s-a arătat onorat de modul in care autorităţile judeţului Maramureş l-au primit şi a precizat că intenţiile privind o colaborare cu această regiune sunt extrem de serioase. „Suntem specializaţi in extragerea aurului şi a argintului şi ne dorim din suflet să găsim puncte comune in a demara o colaborare in aceste domenii. Suntem aici să aflăm mai multe despre Maramureş, despre resursele minerale de aici si de aceea cred că timpul petrecut cu domnul Ovidiu Gâlcă va fi unul folositor” a declarat vice-preşedintele companiei Shandong Humon Smelting Co. Ltd.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.